- till alla kära där ute....

just nu känns det som att jag kommer dö inom en månad. min enda frist just för tillfället är att jag ska ha en underbar dag imorgon och sen e det hockey. älskar min hockey förfan. enda stället då jag ärligt talat inte tänker på något annat än... inget? ärligt talat så tänker jag inget när jag tränar. allt sitter i ryggmärgen. eller jo jag tänker på att hålla ihop armarna när jag går ner, jag tänker på vilka vilnklar jag har. jag tänker på att läsa av fart, skott/dribbling situation och allt annat som kan påverka mitt spel. Men allt kommer sitta i ryggmärgen tillslut. behöver inte tänka, behöver bara agera och reagera. I love it.



behöver också min erika. hon som ger mig skratt, gråt och ah. allt? kan man säga så? jag gör det iaf. tänkte bar nämna det.

som sagt jag kommer dö inom en månad pga. magsår. plugg plugg, pojkvän, kompisar, plugg, sova(?), hockey, familj, träna och skriva. hur fan får man tiden att räcka?! jag har fan inte sovit på flera veckor, och det syns. ringar under ögon, finnar, huvudvärk, lättretlig och skit. intresseklubben antecknar? trodde väl inte det...
fast jag har pengar igen. måste ha fler par skor så det blir shoeshopping snart. när erika och jag har tid. ska ju på träningsläger snart ju. bra det så man kan träna bort en massa skit från kroppen. blääää.....

det som skulle göras idag blev inte direkt gjort. kommer få plugga sent imorgon också, eftyer jag kommer hem. för imorgon är det dags för pojke+film+kompisar=lugn! (frid?)


ja jag lever.

jag lever, jag är vaken och jag ska iväg på träning. klockan 8 en lördag morgon.

mor'rn.

har precis kommit fram till skolan och sitter här med kemin framför mig... bläää. idag ser dagen ut så att jag ska vara i skolan fram till klockan tre. alltså e jag hemma vid fyra halv fem. och fem har jag träning! stressigt värre, men jag kommer hinna och när jag väl e på isen kommer jag dö, har fortfarande träningsvärk i benen efter helgens träning. iallafall så nu på morgonen ska jag göra klart 12 uppgifter i kemin och efter det e klart är det typ dags för spanska.. kan inget  och har vart borta mycket så det jag kommer säga idag är que?

aja kort inlägg men måste plugga! hare gött <3

aj!

 jag har ont i mina ben, min rumpa och min rygg. och lite överallt. träningsläger tar på krafterna. och imorgon är det  skola och då ska man ha på sig lite finare skor (kanske lite högre) än vad ´gympadojjor och tofflor är. kanske.

som sagt det e skola imorgon. och jag har vart sjuk i en vecka, i min klass betyder det  att nu har du ingen fritid tills du e trettio. lyyyckat.

jag har absout inget att blogga om just nu. det e helt dött. så jag säger väl godnatt! ´....(den e bara snygg? )

hej

jag e sämst att uppdatera men har vart sjuk nu så har ärligt talat inte orkat skriva om saker som att idag har jag sovit och ätit lite men mest gluttat på tv. kul? näää.

men nu mår jag bättre och tur e väl det! ska ju fan på hockeyläger imogon bitti. kommer prestera skit men det är min sista chans att få spela inför dessa gubbar. för nästa år då spelar det ju ingen roll som att jag inte är i Sverige ens. fan vad jag kommer sakna ishockeyn! den e ju en del av mig.

har ni sett att det har kommit ut en Twiligth dildo?! läste det på kenzas och höll på att garva ihäl mig, så Saga, här har du ;) (skääääämt!)

 linnea jossan och ??? i polen iaf ;)   (tre sköna pumor, saknar er ): )

söndag

jahapp det var slutet på denna söndagen också. fast det var en bra avslutning. idag har jag träffat samma personer som de två senaste dagarna också men vad gör det? speciellt så är man ju där för en persons skull. <3

jag sitter här och kollar upp vilken buss jag ska ta imorgon för att slippa alla köer som jag håller på att ruttna ihop på. och jag har den turen att 840 går så att jag är framme hela tio minuter innan jag börjar, tur och tur men det är skönt.

igår så hände det en del så jag ahde ingen direkt tid att uppdatera så det får bli nu. gårdagen började med att när jag vaknar så får jag frågan om jag ska med och klättra, och visst skulle jag det! det är ju skitkul och bra träning för armarna. men dagen slutade inte där. jag begav mig hemmåt och då var det fdags för att tvätta, städa, plocka undan och laga mat... sen vard et dags för trääääääning! som faktiskt gick skit bra och det kommer ju behövas nu till helgen då jag ska iväg... ja efter det begav jag mig ut och hade det trevlans!

nä nu ska jag sova (kolla film) och ni med! det e ju faktiskt skola imorgon... -.-

natti!! <3<3

hemma!

sitter nu hemma och har skit ont i örat! vette fan varför men så e det. ont och ont. men man känner ju sig som en jävla gnällkärring när man sitter och klagar. men är frisk i halsen nu! det betydde att jag har vart ute nu och kommit hem nu. och så betyder det träning imorgon!!!! måste träna som fan nu när det e distrikt snart. ge mig en lyckospark innan så blir jag glader.

på tal om glader, snackade  med erika idag per telefon ( suprise...) samtidigt som jag satt och kollade på arthur! ni vet, den med låten : jag säger hej HEJ! vilken underbar dag det e, att man får vara som man e, och att man får leva tillsammans. iallafall var det ett av mina favvo program och jag blev helt glad och varm är jag såg det! många gamla minnen alltså.

så för att sumrera dagen så har den vart extremt händelselös. legat hemma heladagen och sovit (datan) fram till eftermiddagen då pappa kom hem. då var det bara att stiga upp och bevisa att man äntligen är frisk och allt så damsög hallen, köket, vardagsrummet och badrummet. då kände man sig lite duktig *host host*. men fick iallafall som jag ville och efter den goda middagen så for jag iväg hem till rasmus för att träffa carro! har alltid lika kul med henne, och idag hjälpte vi rasmus farsa att ställa in hans modell bilar i glasskåp och färgordning. grabbarna fatta nada av vad vi gjorde (anden plus två tjejer kom åxå) när vi började diskutera vilken bil som skulle stå vart, DET  E VÄL FÖRFAN BARA ATT STÄLLA IN DEM?! var några vanliga ord som hoppade ut ur andens mun undertiden. men nej nej, det får inte stå två svarta undervarandra och inte två gula heller. men vi e tjejer, det e därför ;)   men behövde iaf gå därifrån vid tiotiden för att pappa tyckte inte att jag skulle vara ute alls. så nu sitter man här och kollar på skit  program och skriver skriver skriver. fett långrandig jag blev!

men men god natt oc sov så gott!!!


god natt!

just nu sitter jag e en helt ny pyamas och kollar på scary movie 4 på femman. älskar de filmerna! bäst är nog den när de är studenter, men det är bara mitt tycke.

ja har alltså vart hemma sjuk idag och är så slö just nu! det enda jag har lyckats göra idag är att sova och käka och slöat, som en bäbis! fy också, men e man sjuk så e man sjuk och då ska man vila. och nej det är inte svininfluensan! är så trött på pratet om den att det inte e sant. den ÄR egentligen inte så farlig som alla säger, den är  inte värre an en vanlig influensa, bara det att kroppen inte är van vd den sortens virus och vet då alltså inte vad den ska göra med det. men visst, SJÄLVKLART måste man ta den på allvar. något annaat vore idiotiskt.

jag har vart duktig! jag har bara gått vilse i min skola en enda gång! och jag har ändå gått runt själv i den och fortfarande hittat! e det inte så bra av mig  ;) haha ^^

nej god natt och sov så gott! nu ska jag själv fortsätta kolla på tv och dricka en massa vatten! (för den som vill veta.... )

god natt! <3

hemma sjuk...

japp så idag är man hemma sjuk... inte så jätte bra kan man ju säga nu ibörgan av skolan och shit. men vad ska man göra när man har någon röst och halsen känns som om jag har svalt en hel badboll.

men just nu sitter jag här i pyamas ( sjukkläder vf) och har det riktigt gött! glassen står brdvid mig tillsammans med halstabletterna och katten ligger i knät.  mysigt värre!

men jag måste medge att denna vecka har gått riktigt snabbt! det e redan slut på tordagen och då e det bara en dag kvar till helgen! äntligen... fast imorgon så har jag sisådär 45 spanska glosor och typ lika många engelska.....  och det e bara en av de första veckorna...  orkar fan inte.

men nu ska jag låta mig själv falla in i en liten sömn igen... så, god natt! (hahah)
  så jävla klockren!!!


RSS 2.0