30 mars

jahpp. idag var det skola som vanligt och vi kollade på pianisten typ hela dagen. lite halvhemskt nu när man har vart där och sett allt. usch, men emn dagen gick vidare och vi hade matte lektin... idag vard et ovanligt många som var övertrötta så vi gjorde allt för att slippa plugga så det blev som ett litet bråk. klass 9:N V:S Dorith. hon lacka ur och när vi väl behövde plugga igen så var det bara i fem minuter XD sofa värre eller? sen begav vi oss mot gympasalen för magpass med tommy som blev replaced mot billberg idag... lika jobbigt iallafall men man måste jue tänka beachen 09 ;)

väl hemma igen så packade jag ner kläder skor m.m för att bege mig på min färd hem till mamma med pappas hjälp. fick lov att städa rummet åxå... så nu e man hos mami och ska skriva uppstatts men vad segt det går att skriva! fast den är redan två månader sen eller något XD

vad ska alla göra på sommaren? let me know! vilka ska jobba och vilka ska till landet? måste jue veta det när man planer sin lilla sommar som man har ;) själv ska man på en anställnings intevjuv på torsdag och ska skicka ett mejl till ett annat jobb när jag får adressen. ochd et bästa är att jag kan och har tid med båda jobben! underbart eller hur? money money money! mamma frågade om det var någon ide att jobba så mkt om man inte fick någon sommar över och då sa jag först att det är val ingen ide att ha ett långt sommarlov om man e för pank för att göra något? right? plus att jag sa att ena jobbet är bara tidiga morgonar och då och då. så nice nice asså! tihi.

nä nu ska jag lägga ner pluggandet och kolla på csi på femman.

hakuna matata! <3

walking on sunshine!!

fan vad allt e najs!! allt e bara helt underbart för tillfället. har fått äta god mat, mamma betalde en liten försenings avgift som jag hade (A) och det är fredag och aa... allt e bara så jävla nice :D å ingen kille att bry sig om eller något hahah XD har fått sovit och är faktiskt nöjd med mitt utseende nu... eller ganska ;)


hakuna matata <3

HJÄLP

hjälp hjälp hjälp! jag behöver verkligen hjälp med min ekonomi! har noll koll på mina utgifter eller mina inkomster..... fast en sak har jag kommit fram till. jag har en förliten inkomst!!! Vill man shoppa, fika, handla mat/godis och köpa pressenter men samtidigt ha råd till impulsshopping (alla gör det!) så ligger man ju back tyillslut! så om någfon har något bra förslag så... please let me know!   skriv en komentar eller ngt  tihi

juste, dagens.

tre par leggins svarta.
svarta knästrumpor
en vit tjol/tröja typ som gick över baken
ett linne typ med extra tyg fram och på sidorna

// mandel <33

torsdag

jahpp inte mkt som har hänt idag.... gick till skolan med davva som jag tar sälskap med på morgonen nu för tiden. kolla först på pianisten med klassen en halvtimme innan språket kickade igång... iallafall på språket så kollar vi på en film som heter good bye lenin som handlar om när tyskland var uppdelat i öst och väst och när muren föll och bla bla bla.. boring men bättre än en vanlig lektion iaf. men men vi kollar klart på filmen och när eftertexterna börjar rulla frågar linda mig om varför vi kollade fortfarande, och mitt svar var att det tog längre tid... och vi slapp hela 5 minuter på att sitta och kolla på en massa namn som åkte över hela rutan XD vi hade ju dock ändå 20 kvar så vi fick egetarbete.... jejeje jag skulle ju BARA hämta saker att plugga på. jovisst ja hehe (A) det var ju precis det jag gjorde när jag satt med tre urgulla flickor från A fast jag måste ju komma tillbaka någon gång så jag snodde Linas bok och gick in i klassrummet igen. haha kommer knabbt in i rummet innan jag behövde gå igen XD

sen vart det ju naturhistoriska med klassen... Gäääääsp... skriva om olika tidsåldrar och bli till 50% bestulen på min lånade penna av Fredrik J. aja inte för att det gjorde så mkt. men men efter det gick vi och kollade på uppstoppade gaya djur XD hahah det mest ironiska på hela dagen.

på väg hem hoppade vi (matilda vendela linnea rebecca JAG) av vid centralen. jag nea och becca skulle köpa present till jossan kossan (älskar dej (A) )

sen begav man sig hemåt och är barnvakt till lilllasyster. vi har en jätte fin pratstund för tillfället :D <33
full whit secerets
secerets...
puss och kraaaam

lite tips

fick ett bra tips från en god vän idag. börja skriva in eller lägga in bilder på dagens klädsel så kommer du att börja skriva oftare och jag som ofta glömmer bort bloggen helt  kanske ska prova, aja tänkte försöka nu iaf ;)

(har ingen sladd eller kortläsare hos pappa så det bli en fin beskrivning tills jag köpt en )
mina bagy jeans
en röd JL hoodtröja
uppsatt hår i en vanlig hästsvans
och mina nya glasögon (A) röda btw

puss o kraaaaam

länge sen

glömt att skriva haft andra tankar runt i huvudet. erika har iaf vart hemma hos mig och kollat på film (vi suger på att välja) sen dagen efter så blev bio :) det är verkligen en tjej man kan lita på. har ingen aning om vad hon tycker och tänker om migt eller hur bra kompis jag är för henne men för mig är hon den enda personen jag kan prata med på riktigt. bara hon vet hemligheter om mitt liv min familj och mina kärleks problem. patetiskt eller hur?  lyssnar just för tilfället på låten: fan fan det skulle vara, ni vet vilken. och det känns bara som att allt är fel. jag tänker på dig även om jag måste låta tåget brumma vidare, jag tänker på sommaren och vad som kommer hända då och kommer fram till inget. tänker på att hela skolan går kasst och jag har ingen motivation över huvudtaget.   

fast mitt i allt mår jag riktigt bra. jag e konstig jag vet.

back to life. som alla vet var det skola idag och vi hade NP. gick väl sådär och jag skrev om förintelsen som att det sitter så djupt efter vi var i Polen och besökte auschwitz 1 och 2. det är bara hemst... finns inga andra ord som berskriver det som det var. att stå på platsen där tusentals judar hade blivit mördade på olika sett var hemst och jag ville bara spy samtidigt som jag blev riktigt riktigt arg. det är många som inte förstår varför jag blev arg men bara att tänka på de som gjorde det och att ingen tog upp en jävla gasmask och lät hitler och alla andra i nazipoliktiken få känna vad de gjort mot alla MÄNNISKOR. jsg skriver det stort för då betraktades inte judar som människor. de var som råttor eller löss i deras ögen. okay inte alla, tänk bara på Oskar Schindler, men de flesta. jag blir bara så arg! en bild i en bok som vi har i skolan har en kvinna möglat! asså vanligt mögel på en männsika. helt jävla fuckt upp...

puss och kram fuck you

sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar

för den som inte förstått vill jag ha sommar! sommar sommar! gröna ängar, blått varmt vatten, värme i luften och framför allt SOMMARLOV! 

sommar bilder:
          

WR

ojojoj, rekord asså. två inlägg på en och samma dag!
 
så nu e man helt slut i ryggen efter att ha vart utespelare i och och n halvtimme på is! efter 4 år som bara målvakt så blev man litteuppprymd. de sa att jag var bra men jag var nog mest överallt och ingenstans. fast gud vad kul det var!
favvo1 = målvakt
favvo2 = back

barkarby, here we come! ;)

puss och kram skumbanan! <3jag och jossan

trött!

fan asså, kom hem i tisdags (även om jag trodde det var onsdag) men är forftfarande helt jävla slut. plugget måste ta slut snart, jag orkar inte mer. jag har ju jobbat arslet av min och höjt mina betyg men vad gör det? allt e skit iallafall. idag  edet fredag och jag hade planerat in en timmars lång tupplur men mamma hade självklart egna planer. så nu e det bara att skriva på läxa och sen träning och efter det ska jag ju hjälpa henne med hennes läxa. mina planer? nää de finns inte.

imorgon då blir det skojj. ut på stan med en underbar prick. när man e med henne blir allt knas på ett bra sett. vi ska köpa skor, jacka, och mer om det finns pengar till allt! saknar henne otroligt..

idag höll jag på att skämmas ihjäl! vi körde trampett på gympan och ja ska man få mvg så ska man volta. sagt och gjort jag gjorde en fin volt men landningen var sisodär tyckte karina. fattar inte varför? :O är det inte meningan att huvudet ska sticka upp på andra sidan mattan från golvet? får man för mycke fart så brukar man landa på något konstigt sett och mitt var att slå i väggen och försvinna ner på golvet. Fan vad jag garva! åt mig själv, med mig själv! en skadad armbåge var det värt för man fick jue MVG minus :D 

och idag snart e det träning, samling fem och jag har ingte bytt om eller haft någon tanke på det alls. men iväg ska man.... mamma ringde och sa att hon inte kommer hinna hem innan jag går! fan vad skönt! slipper henne hela kvällen som att hon ska iväg med morbror och mormor och käka middag. jag kim och ronja har huset ikväll. 

puss och kram skumbanan! <3 

RSS 2.0