so long!

nu drar jag till assö och kommer inte hem förren om typ två veckor så ha det så gött :) <3

dagen efter

idagf mår jag faktiskt helt bra nästan =) bara att min konstanta huvudvärk och mina tabletter gör mig exremt trött! men kan jag sova för det? nej såklart inte! kollar film typ varje kväll och igår blev det coraline med mamma. faktiskt skit mysigt. somnade typ och vippade åt sidan mot mammas axel. kände mig som fem igen. då blev man lycklig.

idag har jag tillbringat dagen med bästa-gravida-syster (också känd som sys). vi skulle iväg till stallet och hon ringer mig runt halvett har jag för mig och sa:
Sofia: hej! bla.bla.bla. men du måste rusa mot bussen nu!
jag: mmmh, då e det väl bäst att jag kliver upp då..

japp. skillnad eller vad? men men. jag fick rida sissi för första gången idag och ett stort + på det var att jag red barbacka medans sofia gick runt vägen med stene. vi gick en helt breathtaking stig och allt var perfa. fint väder och helt underbart.

jag såg jossans melanit idag! de står tydligen så står de i samma sommarstall och sissi och stene ( ''mina'' hästar) är ledarhästarna i hela hagen så melanit och en annan liten ponny följde med oss när vi gick med hästarna i grimmorna. så söta!

snart e det assö! och jag har nästan allt nu! skit duktigt jag e!  tänkte bara nämna det lixom
 assö förra året. ser det inte härligt ut?


en annan sak som e helt underbart är att vara hemma hos pappa igen. har inte vart här på en månad typ! hur fan har jag klarat mig utan mina underbara små ulliga saker? kom hem och min katt har inte lämnat min axel förutom för att gå på toa och dricka lite. älskar alla dem. min kanin är tyvärr inne på sina sista år nu. hon är nästan 10 år. och redan det är mycket för en vädur. hennes tvilling dog i 5 års ålder.

juste, pappa skulle iväg med några kompisar från darten idag (tror jag) men han kom hem igen efter typ en halvtimme! han menade på att han inte orkade dra vidare som de ville utan satt heldre hemma med mig då. och kvällen blev uber, jag åkte och hyrde en film ( norsk skräckis: rovdyr. tror det betyder rovdjur? ) och den var som en typisk skräckis som jag älskar! godis och film och sen egen tid, helt perfekt dag.
ps: erika kom hem idag från värmland åxå!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

gamla gubbar och bussar

vad e det egentligen med gamla gubbar och bussar? ni killar kommer nog inte förstå detta inlägg men till alla tjejer som läser!

iallafall. om det är hyfsat mycket folk på bussen, ni vet tillräckligt för att alla ska ha ett stolspar för sig själv och allt är perfa?  a, så är det så och alla sitter pryligt bara på sin stol och typ bara väntar på att någon ska sätta sig bredvid, men jag breder ut mig och slänger väskan på sätet och lägger upp benet lite grann. men det hindrade inte den gamla gamla gubben som troligvis var någonstans mellan 90 och döden och stank sjukhus och piss att stanna vid stolen bredvid och bara väntar... jag låtsades som ingenting som att det fanns till och med stolsrader som var tomma ( =O ) ich så fortsatte jag lyssna på min musik. jag vet att det hörs ut men han var väl döv på kuppen... aja efter typ 10 sekunder så lyfter (!!!!) han på min hörlur och frågar om jag kan vara så sneeel att ta bort mitt min och min väska! inte fan kan man ignorera det då, då e man jue bara ohyffsad.  inte nog med det heller utan när han sätter sig ner så får man ett leende som visar alla gluggar där det satt några tänder för 40 år sen. aja så där satt han.... ända från norra sköndal till sidvallsvägen. skitkul . 

om ni inte mäskt det ännu.
JAG ÄR PÅ SKITHUMÖR!



 (slänger in en bild när jag blev iordninggjord inför balen)

*rubrik*

jahapp, igår blev det ännu mer shopping då. har under måndag tisdag och onsdag shoppat! fast nu har jag typ allt som jag behöver inför asså så det är bra! och det bästa är att jag inte ens e pank än! tack vare all rea som krisen bidrar till. alla affärer har jue typ 50 - 70 % rea på det mesta! im in heaven!

men iallafall. det som jag har lyckats köpa är iallafall 4 linnen, ett par shorts, ettpar solglasögen, en tjol, ett par skor, anstikts vatten, läppglans och en jacka! snacka om bra asså.

igår så fick jag lite sällskap av Saga! första gången vi träffades privat och vi
hade skiit kul! tack för alla smakråd hon tvingade mig köpa en del ;)  tihi!
men iallafall så när vi påvägen hem från farsta mumsade på jordgubbar
 för 9? 10? kronor så bestämmde vi oss att åka hem till mig efter hon
hade vart hemma och käkat. det hela slutade med filmkväll med           
harrypotter 5 (A) och Twilight! fyfan vad den filmen e bra! såg den
för första gången, och saga har lovat mig att jag ska få låna böckerna.
schneell saga!
                                                                                                                                      

ah, det slutade med att hon sov över. och som att hon skulle iväg tidigt så klev jag upp tidigt för första gången detta lov. klockan 9.00. och nu är klockan 12.00 och jag har fortfarande pyamasen på mig och inte gjort ett skit! men ska senare idag åka och träffa min syster i handen och ta en fika, alltid lika trevligt!


juste skön konversation med saga imorse:

(saga gick för en minut sen ut genom min  dörr... )
PLING PLONG!
jag öppnar dörren... (smart va?)
saga: mina jeans!!
jag: ähmmm... du har jue dem på dig..? (fortfarande i sovsaker, klockan var bara tio! )
 Saga: *kollar ner* åh, juste ähm.... *rodnar*
sen var det bara en massa gapskratt!


hellu!

nu sitter jag här hos linnea och kollar på film! skit mysigt! hon snackar dock i tele nu -.- men men man behöver inte vara som plåster på varandra :P de filmer vi har kollat på är :
barnhemmet
på smällen
och vi ska kolla på bröllopsprovet XD



här e hon!!

min tjej ;) hon kommer döda mig =O men passade på att sno en bild från hennes data ;)















jag älskar er!

           
      

knäppis

om det är två personer som säger att man är knäppare än vanligt, stämmer det då? för så har mamma och erika rätt ^^

aja skit i det. idag så har jag faktiskt lockat mitt hår! tog en eeevighet men tid hade jag som att min seega familj är sjukt sega nu. det har jue faktiskt vart en hel del studentfirande nu denna vecka. och igår så skulle vi till felicias och thomas, men när vi skulle leta reda på de små champange flaskorna så kunde vi inte hitta dem! mamma spänner först ögonen i mig... (ofc!) jag har jue inte tagit dem! varför ha champange när det finns så mycket godare saker för mindre pengar (A) aja vi hittade inte dem och vi misstänker min kära mormor....

aja tillbaks till idag. vi i familjen (jag kim sofia och mamma) skulle ut och käka på resturang. mamma fick ett resturang besök av os barn i födelsedagspresent när hon fylde år...... i januari!  och nu först så kommer vi iväg. suck. aja så vi drog bara till en thairesturang i tyresö som att det är nationaldagen och restrurangernas dag idag och den enda resturangen som inte var fullbokad hade tid klockan 21... bajs lixom. aja vi drog dit och det var riktigt mysigt och gott! riktigt gott!

innan vi skulle gå så skulle jag läsa en hel del papper så jag satte på mig mina glasögon (-.-) och den här reaktionen får

man.

Sofia: vad snyggt!
Malle: eehhh vaaaa?
Sofia: glasögonen idiot.
Malle: ahh tack?
Sofia: du borde ha på dig dem nu!
Malle: och inte se något eller? det är bara läsögon...
Sofia: men som att du gör det annars....

skysst lixom ^^ aja det e min kääära familj! <3<3

men sen när jag och mamma gått itvättstugan en två timmar så blev jag så jävla sugen på choklad och kakor! så jag slog ihop det och ja... jag är som jag är och fick med mig mamma ner till centrum för att köpa en glutenfri kladdkaka och en liten grädde! mums säger jag bara. men nu måste jag träna! får jue inte se gravid ut på balen :S
aja natti natti! ska mumsa liiiite till och sen gå och lägga mig :P


( bara jag som tänker på apoliva reklamen??? =O hon som sjunger... )



so long suckers!


sleepwalkers!

idag var jag linnea jossan och mister C sleepwalkers. Det var camp valley. det är som en jävligt lätt orientering men man ska klä ut sig och vid varje station ska man göra något som läraren där säger att man ska göra. ganska lätt om man bara kör de obligatoriska delarna som vi gjorde. det fanns ju de som sprang och gjorde alla sex sakerna men vi pallade inte. utan vi gick där i våra tofflor, pyamaser, morgonrockar och bar på våra gosedjur och tandborstar. svart och grått smink runt ögonen gjorde våra redan mörka ringar efter gotland ännu mörkare och större. och våran kampsång gick:
god morgon, god morgon! se våran grupp stiga upp. god morgon god morgon i kööör!! ah, lätt och kul. det hela skulle vara ganska bra om det inte spöregnade!!! det gjorde det hela tråkigt rent ut sagt. och inget foto heller! så allt för inget *snyft*. aja sen var det att bege sig hem och jag har istort sett suttit stilla sen dess. orkar inget annat. letat upp väskor och sånt på nätet, läst bloggar med mera. kul faktiskt.

imorgon är det dags för studentfirande åxå. nettis springer ut! så vi ska dit och ha lite kul och käka gott och vara almänt trevliga. eller jag ska försöka vara trevlig iaf. mår inge bra just nu så är halv bitchig mot allt och alla. men iaf. jag kan inte käka hur mycket som helst, för efter nettis ska vi (jag och mamma) hem till chrisse och fira att han sprungit ut. där kommer det bli ett av mina akward moments... känner typ ingen och det enda själet jag ska dit är för att kim är hans polare och hans mamma är bästa vän med min och a jag hänger väl med för att mamma inte ska gå själv. aja efter några cider kanske tillochmed det blir kul, vem vet?

iallafall. det är min torsdag. min fredag ser ut så att jag ska på en studentfest för två! låter sjukt men de är tvillingar. Thomas och Felicia. aja det ska bli kul det med. men nu ska jag hoppa in i en dush så
 se ya later on bitches!

shopping

juste! shoppade lite på gotland åxå =)
  från Carlings, 375 tror jag (50%)från Carlings där med. 99 från 199. de här var från en liten privat affär. liten och mysig =) 89 kronor.








Goatland!

gotland är bäst! bästa vädret man kan ha och en helt grym klass och ah, vad kan jag säga. resan ägde och suckers till er som inte va med! en bild säger mer an 1000 ord va? så här kommer några....

Jag och vendela på färjan.
 

folk som badar i skitkallt vatten =O själv gick jag ner till knäna sen vände jag XD


en mysig resturang som vi var på två dagar,


självklart måste finaste Visby vara med <3

haha ^^ en pissoar (A) och så typiskt mig så fotar jag det


och ibland vill tydligen min cp kamera funka.....


tråkiga naturbiler. men tyckte den var fin och så ser man att det fanns inget mer än vatten =O

kommer nog fler snart. eller kika in på vendelas eller jossans bloggar! de borde ladda upp bilder snart.... hoppas de inte blir för sura för att jag lägger upp deras länkar nu...

<3<3


RSS 2.0