grattis!

Idag firade jag o matilda vendela på hennes 16 årsdag! hon fyller inte än men vi gjorde det ändå ;) det blev film och fika med ljus och hela fadderuttan! filmen vi såg var under taket lyser stjärnorna och vilken bra film asså, både lycklig och sorgsen på en och samma gång! det var typ bara tjejer i salongen och alla skratta samtidigt! asså fatta vad man känner igen sig i delar av filmen. men det var några jobbiga personer bredvid oss och de skrattade när jag och resten av salongen grät och det blev helt tyst, skit vad de skämdes sen.

på tal om filmer som  får en att gråta så gråter jag varje gång jag ser titanic... sorgligt men sant. annars e det skräck som gäller! men så har man alldeles för lätt skrämda kompisar som vägrar se skräck med mig, så det blir knappt att jag ser någon skräckis.... får kolla med killarna de e tuffare (eller tror att de e det).

sommar! vem vill inte ha sommar egentligen? det e varmt och det e ljust inte bara grått och boring som det e nu... bara slask och kallt som fan. och blött. allt blir blött och förstört. tänk er sommar och allt e varmt och skönt! man kan sitta ute och ha det gött och man blir brun som en pepparkaka! jag vill bli brun som en pepparkaka

fan jävla skit oxå. huvudvärk. kanske kommer från olyckan eller inte men har haft ont nu i dagar och mår illa och e snurrig till och från. inte bra inte bra.... men vill inte att det ska vara från hjärnskakningen, för då blir det massa tjafs med sjukhuset och papper som ska till polisen och sånt skit. orkar inte mer av det... ge mig skadeståndspengarna och sen kan ni göra vad fan som helst! bara jag slipper se chaffören igen så e jag nöjd.

imorgon blir det trollhättan och då blir det inte kmr skiva av från min sida så.......

puss och kram skummbanan! <3

lördag

jahapp. nu var det slut på lördagen oxå. absolut inte händelserik någonstans förutom att det var träning. och pappa slipar mina skridskor fel så det absolut inte går att glida med! där rök bara första timmen av träningen, och när skridskorna blev åkbara igen så hade man tappat suget helt på att spela. och det hjälper inte att mamma ringer och säger att jag e nu trippelbokad under helgen.... fuck

efter träningen så begav jag mig hemåt, med hjälp av sandra som så snäll skjutsade hem mig, och upptäcker att jag e ensam hemma ikväll! dock är jag aldeles slut efter träningen och tror nog att jag inte  e riktigt frisk än så det blev en mys kväll med långsamtal med bästis, fast efter någon (några) timme så bröts telefonsamtalet och det går bara inte att komma fram på linjen så då passade jag på att skriva här.

snart trollhättan med laget! ska bli ''så jävla gött! '' ;)

puss och kram skummbanan!! <3

50 50 eller 75 25?

fan vad glad man kan vara då! och sur på samma gång. nej men är hemma sjuk idag som jag oxå var igår... förutom att jag har sovit/slappat hela dagen utan feber och funderade på om jag skulle gå till skolan så kliver jag upp och öppnar dörren till pappa och hela min värld snurrar. och snurrar. inte det vanliga där det snurrar blir svart och försvinner utan det bara fortsatte. fick tillslut ta tag i elementet och hålla fast mig för att inte tappa fästet helt.

nu har jag suttit framför datan ett tag och huvuvärken kommer smygandes igen, samtidigt som jag kollar på film. den e inte så bra så jag kan skriva iallafall. haha.

imorgon borde jag verkligen skriva min uppsatts om buddhismen som ska lämnas in imorgon (!) men har inte pallat göra, likadant med svenskan som egentligen är hur lätt som helst. har andra saker i huvudet men måste börja fokusera på skolan om jag ska komma in på min linje! (hoppas hoppas)

puss och kram skummba

RSS 2.0