<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

älskar er gummzor och erika!

tisdag

idag bar det iväg till träning igen. denna gång med nea vendelaendela och emelie! det var riktigt nice faktiskt och nu under lovet så kostar det ju bara 20 spänn/gång för skolundomar! fett med nice. aja efter det var det läkaren som skulle få ett fint besök betående av min mor och jag. vi var där pga min rygg som har som en blind fläck på ryggen men han sa att han inte märkte något kontigt och jag kände den knappt själv idag. men den kommer och går som den vill i stort sett. fast... häxor sägs ha en blind fläck någonstans på kroppen så watch out allihoppa där ute. nu vill ni ännu mindre ryta ihop med mig. mohahahha.

sen drog jag och linne in till stan och satte oss vid slussen och vattnet ett tag innan vi begav oss på en rundtur i stockholm. det var riktigt nice och härligt! råder alla att bara gå och gå utan att ha något mål alls. men sen när vi planerade att åka hem så orkade vi inte gå av vid gullmars så vi fortsatte till farsta. sen kände vi hungern ta över ;) så hemmåt måt mig vi begav oss. pasta med korv, glass och frukt till efterrätt låter väl nice? men men sen blev det etty litet tv marathon innan nea skulle hem. *snyft*

och nu så sitter man här och saknar. saknar ganska många faktist. fler än vad som borde vara tillåtet. :'(

''klart slut''

har tråkigt under pluggtiden ....

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du,
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 3 barn
[ ] Du bor i villa,
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla,
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa,
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo,
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil,
[x] Du har tillgång till Internet hemma,
[x] Du har egen mobiltelefon,
[x] Du har ett eget rum,
[ ] Du har varit på Mallorca,
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[x] Nån i din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker,
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig, 
[x] Du idrottar flera dagar i veckan,
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda,
[x] Du äter Mc Donalds,
[ ] Du följer Melodifestivalen

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent

12*3= 36%

måndag

måste bara få säga vad lyckad min helg har vart. iaf det mesta! sovit som en kung när jag väl sovit och bara haft en helt underbar början på ett perfekt lov!

fast nu e man ganska rejält pank så ska smöra mig in hos bror min som kanske har lust att låna ut lite rikstaler till sin enda söta lillasyster (A) men men ska spendera lite idag när jag ska ÅKA till friskis och svettis med vendelaendela och saga och träna lite :) fyfan vad jag kommer ha träningsverk som att jag inte har tränat på år och dar! på tal om att åka ska jag fixa moppen idag :D hurra för mig, peter och mamma egentligen. hurra för mig som att jag får åka, hurra för peter som nu fixat fram Rätt nyckel och hurra för mamma som slipper se mig sur varje gång jag ska någonstans och måste gå som att busskortet nu mer är historia. fan att man ska vara så vimsig och glömsk....

lovets planer går ut på att idag måste jag plugga för att sedan vara med mina träningspolare och imorgon ska jag vara med nea och hon kommer få vara ett stöd för mig när vi ska till läkaren..... min rygg cpar sig igen men den e mkt bättre än vad den var när vi betsällde tiden för månad sen! fan för tyresös sjukvård asså. iaf. sen onsdag e det tid för mig och vendela att hitta på något :D ska bli skoj skoj. torsdag var det något planerat men har ingen aning vad... oops där. sen fredag eller lördag så far jag bort från stockholm! jag ska nämligen till gotland och bo hos barndomskompisen  sofie! ska bli kul kul och jätte jätte gott ;)    


vad har ni för planer då?

klart slut

ps: han har inte ringt =/

söndag

Om mindre än fyra timmar kan en vis person ringa och säga att jag har fått mitt jobb eller inte XD 

men men nu sitter jag iaf och svullar godis framför tv:n på wipeout där de svenska deltagarna skämmer ut sig själva.... och hela Sverige! de som inte vet att det e blondin/fjortis tema på dagens wipeout vet det nu. men iaf. sitter där och mina ben värker, har ju fan inte tränat på evigheter och skulle iväg och rida med sys idag. och Stene hade inte heller tränat ordentligt på länge heller.... pigg som en 4 åring fast han e 24 bast! jävla havremoppe asså ;) men efter en halvtimmes krupsprång fick jag fram han i en fin och riktigt jämn galopp och trav och vi red lite på volten innan vi drog ut alla fyra. jag på stene och sofia(sys) på lite skadade sissi. alltid lika trevligt att rida igen och att få ha en spec stund med sys e inte fel.
kom nyss på att det är måndag imorgon och täbkte fan... har inte pluggat ett skit men sen kom jag på.... imorgon e den riktiga FÖRSTA dan på loooooooooovet! så jävla nice !!!!
                     linnea jossan och vendela? i polen iaf ;)    
''klart slut''                                                                                                                                                                                                   

påsklov!!

påsklooov!!! och hur börjar man lovet? jo man åker bort med bf och solar för att sedan tsm med henne och micke dra och se grand torino på heron. bra faktiskt XD
sen blev det humor när man kom hem... shiit asså! men men efter det var det att vara uppe lite till för att sedan somna så sött och gulligt :)



hur kan en underbar person förändra hela mig?

.............................................................

*blubb blubb....* snart drunknar jag bland alla läxor om inte någon drar mig upp ur skiten


RSS 2.0