får får får? ne... får får lamm =D

GLÖMDE!!!!!!

GOTLAND HERE WE COME!!!!
borta lördag-tisdag! tredje pch sista (stora) klassresan med klass 9N =D jävligt najsigt det ska bli.
var hos pappa och hämtade kläder och nu kommer min mamma hata mig, iaf en stund, en hel jävla resväska med smutstvätt XD då har man jue lyckat.

ps. vem vill ha platsen i min resväska? =)

=D

ja då tar vi gårdagens match idag då, fast det finns inte så mkt att säga.

först var jag som  typ alla andra 93 i hela landet i skolan, vi har temavecka nu, produktutveckling, och vad vi gör får ni se en bild på senare. men iallafall efter det begav jag mig mot Mamas hous för att hämta en kofta som jag skulle ha med mig sen begav jag mig ner till bollmora vårdcentral för att prata med en liten doktor om min kost m.m. pallade verkligen inte lyssna så det blev en liten PMs varning där för mig. var så dryg och elak man bara kunde vara och när han bara säger en sak när jag vart där i typ tre sekunder så brann det i mig... han var jue en stor jävla idiot!!! skit samma. blodtester efter så fick jag skjuts till kämpetorpsskolan (tack pappa!) annars skulle jag aldrig hinna käka innan matchen. men där träffar man Monika Ulf och Micke innan man drar till stationen och träffar andra personer som ska med. kuligt.

väl framme så står vi högst upp (regn :O ) och kollar på en match som vi var värda att vinna! tre poäng tackar!  mer pallar jag inte skriva här (A)

men idag så fick vi ÄNTLIGEN sakerna så vi kunde börja bygga på vår produkt (jag, jossan, nea och fredrik s) och vi kom faktiskt riktigt långt! och jag e jue mästerlimmaren som klipper och limmarihop! nej men efter skolan skulle jag till pappa och packa lite inför ''flytten'' till mamma igen, två veckor i stöten ni vet, men gick lite fel... jag var i  mina egna tankar och hamna fel, och fel är jag fortfarande så ska ta och åka hem till pappa efter detta =)

löshår.... har tänkt skaffa det, men ska man såin eller limma eller skaffa clips on? help!!! =O
puss på dig stumpan (kossan) <3<3
 
``livet är en saga berättad av en idiot ´´

god natt

orkar inte skriva nu. kom nyss hem från matchen. vi vann!!! mer imorgon ;)

natti natti

visst har man en underbar klass....



man måste bara älska denna DRIV bild







16

ja har pratat med erika idag och hon var iväg för att köpa våra biljetter tills imorgon. jag tyckte det var lättare att prata med far min efter jag köpt biljetten för då kan han jue bara inte säga nej ;) men därimot så sa han hem direkt efter.... jo tjena asså, det kan ju han tro åxå. och för tillfället så har jag på mig mina balskor! måste gå in dem innan ^^ och så har jag bestämmt mig för att köpa fler högklackar för vardagsbruk också. det är jue så snyggt! och jag som lider av korta ben och lång överkropp kan jue behöva det för att gämna ut det hela (A) och jag som kan gå i höga skor så det borde inte bli något problem.

på atl om pappa så fick jag en liten utskällning idag, telefonräkningen var 500 kronor högre än vad han har sagt är max, så tack för den *****, haha. men vam fan orkar bry sig? INTE jag iaf !!!

nej nu e det nedräkning för sommarlov! det är bvara två veckor och två dagar kvar nu! (16 dagar) och då e helgen inkluderad, dels för att vi ska till Gotland på lördag på klassresa. längtar.... och sen e det utlandsresa med mamma jag har att se fram emot och efter det blir det assö. fem veckor kvar till assö räknade jag och sebe ut igår att det va. längtar!

egentligen borde de ord som jag skrivit här bli en uppsatts som wwf... men jag pallar inte! men et måste göras innan onsdag! och jag undrar hur jag ska hinna som att jag ska på matchen imorgon och egentligen ska jag vara på träni9ng nu men jag är aldeles för förkyld för det, HD och näsan är som en kran. tack som det är har jag fortfarande min smak kvar. och snart har mitt hår växt ut åxå! det ska inte bli lika långt som förr. bara tjockare än vad det är nu och en decimeter eller en och en halv får det växa, men funtar på att skaffa extantions eller hur det stavas till balen. vad tycker ni?

mitt shema för veckan, om n i vill hitta på ngt så har ni troligvis mitt nummer

måndag: plugg! och sjuk... ska köpa en tidning och bara läsa och ha kul.
Tisdag: match! direkt efter skolan till sena kvällen.
Onsdag: troligtvis skriva min uppstats,
Torsdag: sola med matilda? vilken dag sa vi att vi skulle sola?
Fredag: vette fan. trodde vi skulle åka då så inget planerat om inte sebbe går med på att flytta fikan.
Lördag / Söndag: GOTLAND!!!!!!

over and out

för mycket ...

för mycket som har hänt på sista tiden för att kunna prata om allt. men jag kan bara säga att nu har barnbidraget kommit och för det ska det bli nytt smink och en jacka tror jag. och sen har jag jue fått lite extra cash så jag kommer troligtvis ha råd också. och självklart så ska jag på match någon gåmng, mitt shema är det som det är.... men jag älskar nästan allt som är på det. och inte att förglöma! jag och erika ska på bio snart igen ( och nu har jag jue pengarna! så nu e det min tur att bjuda på bio och middag Knas) hon bjöd mig sist, även fast hon inte hade så mycket pengar på sig och jag hade.... men jag visste inte om min räkning skulle betalas denna månad eller inte så jag behövde veta det innan jag kunde slänga ut några hundra. men hon är min sko/bio kompis så det kommer inte ta så lång tid innan vi åker igen!

och snart ska jag på möte om jobbet också... planeringsdag inför lägret. och för er som inte hänger med riktigt så ska jag sommarjobba som ledare på assö seglaarskola i typ tre veckor i sommar. det ska bli riktigt najs faktiskt. men nä det här får mig bara att sskna sommaren ännu mer! men vad e det? två och en halv vecka kvcar i skolan sen sommarlov! och bal. och provade allt som jag ska ha på mig typ idag på balen förutom smyckena och väskan som jag än inte har införskaffat, men det såg hyfsat ut. frågan är om klänningen är för enkel? bara grön lixom... men nu e det så och jag har köpt mina skor nu! och jag ska inte nämna bakrundhistorien....

måste bara säga att man inte ska ha småsyskon! de e bara dumaihuvudet! och pappor likaså... min syster har vart inne på min msn och pratat med mina kompisar och snokat i mitt rum! så jag e jue helt pisst off på henne och sa till min pappa att hon aldrig får vara inne i mitt rum igen och han får hjälpa mig med det som att hon är här en vecka utan mig, och dagen efter så är jag borta och när jag komnmer hem igen så sitter hon.... i MITT rum!!!! för att kolla på tv för att papa ska se BILAR på tv:n ute i vardagsrummet! jag sa helt klart till han innan att hon aldrig skulle få vara eller så skulle jag börja låsa min dörr under tiden jag inte e hemma. men där sitter hon och jag går rakt in och säger ut. och självklart så börjar hon gråta... blä lixom. men men. hon får inte och hon ska fan inte...

nu ska jag kolla film ett tag! så....


over and out

foton.

i söndags så var jag och min lilla superkompis jossan ute och fotade lite :D en hel del på mig blev ju bara kassa som vanligt men det blev några få som jag verkligen tyckte om :D har inte fått alla än men (A) allt funkar med siaglass, right? ;)

L.O.V.E

det där med kärlek och allt är riktigt knepigt. som tex, en kompis till mig. hon har en kille på g och om de bli tillsammans så är det inte till 100% lagligt....
en annan kompis jag har har en pojkvän som absolut beundrar henne och skulle hoppa om hon sa att han skulle göra det, det låter ju helt perfekt men jag tycker att ett förhållande är en kombination mellan två personer, alltså två viljor, två känslor och två om allt. det gäller bara att få mellanrummet mellan de här två personerna att krympa till noll. när det är på noll så vet man att det är den här personen som ska bli min livskamrat! men föär att utrymmet ska krympa så krävs det´så mycket... det krävs för det första en attraktion mellan de två. utan det blir det ett mer kompisrelation. men om det är tvärt om då? istället för att man träffar någon, blir lite smått kär i utseendet och sen blir kompisar men inte på en riktigt vän nivå utan man hare vart riktigt bra kompisar i flera år innan och sen börjar man gilla personen mer. det har kommit en till sak till personen och man kan inte låta bli att verkligen tycka om han/ henne. Förstör det allt då? vänskapen kommer ju aldrig lyckas bli densamma igen och ALLTID så kommer man gilla sina ex lite helatiden, för det är ju något som man blev lite pirrig av förut och det kommer inte direkt försvinna. så min fråga är....
Kan man gå från bra vänner till tsm utan att något förstörs?


fredag

the little red book    ;)

Kaspian

jag ska bli moster!! har faktiskt vetat det tt tag men nu vet jag både kön och namn på han!

Kaspian. har ni hört något finare?  

jag måste ju bara säga att jag e överlycklig!!! han kommer bli den finaste och den pojke som har mest beskydd någonsin :O

<3<3<3<3<3

Guldskor???

kan någon snälla säga vart jag kan hitta ett par högklackade skor i guld????

kanske kanske inte?


get a life.

asså jag måste bara få säga det här... palla härma gossipgirl! alla du vet du älskar mig m.m e jue bara patetiskt... ni kommer aldrig bli några som bor på upper east side och har hur mkt pengar som helst! get lost and get a life -.-

men en rolig sak är hide and seek, spec om man bara kollar på. mohaha

skoltrött tills jag dör!!!

fan jag orkar inte mer! skola skola skola skola skola skola skola är det enda som man måste hela tiden ha i den lilla ärtan man har! fattar de inte att den blir väldigt snabbt full när man försöker komma ihåg viktiga saker som vilken film som går nu, hur ska jag kunna få MER pengar?! men för oss som e väldigt lyckliga *host* och har en mamma som helatiden flåsar oss i nacken och bara påpekar dag ut och dag in att nästa vecka har du tre prov gumman. dags att plugga så du inte kan gå ut ikväll, och glömm inte att jag äääälllsssskkkar diiig -.- trött man blir...

nu har jag klagat klart så nu ska jag återgå till min plats vid köksbordet och plugga matte inför imorgon -.- wish me luck!!!!

over and out

dikt :)

i can feel your touch in my sleep, and in every hartbeat.
in my dreams i se you smile, it goes thru my vains and in to my mind.

i tried to smile back but i just whent ugly,
you started to laugh and called me pretty.

when you toch my hair and makes me laugh you make me break all the laws,
just by being who you are.

i remember us on the beach, and all the rest in between.
two turns one, and i can se the love rise.

no one like you are out there like a fish in the see, but i hope and prays that it always will be we.
you and me, the king and the queen for now and ever it will be we.

(ursäkta stavfel)

sry!

måste bara få säga förlåt till alla som läser denna blogg.... allt har vart alldeles för stressigt och föär händelsrikt på det plan som inet kan stå här. ska försöka bli bättre med att skriva :) idag (dagen efter valborg!) är jag skiiiiit trött och tror att jag däckar snart även om det ända jag har gjort idag är att sova plugga och läst. jag hade en bra bok, men sen sträckläser man den och POFF så e den borta!!! vilka e med och letar?

nej men ska vi bli lite seriösa nu.. jag har hittat min balklänning och jag VET vilken färg och på ett ungefär om hur skorna ska se ut, och smyckerna vet jag färgen på. jag känner mig skit duktig :D

som jag sa så har jag pluggat idag.... tyvärr! men jag skrev faktiskt en hel uppstats om klimatflyktingarna på två dataA4. kännde mig ganska nöjd med den och att den är klar i tid! i ett SO ämne! det är fan konstigt för mig som verkligen inte gillar so ämnena och de som känner mig vet det ganska väl. det är SO och tyska som jag inte gillar. tror jag. men seriöst...vem gillar tyskan?


over and out

RSS 2.0